"Broodje op school", onze tussenschoolse opvang.


 

Voor kinderen is een evenwichtige dagindeling belangrijk. Goed ontbijten voor je van huis gaat en een echte lunchpauze tussen de middag zijn essentieel. Kinderen kunnen zich beter concentreren als ze op gezette tijden een maaltijd en een gezond tussendoortje krijgen. En ze leren ook nog beter!

Daarom is het van groot belang dat kinderen die tussen de middag op school overblijven in alle rust hun boterhammen kunnen eten. Ook moet er gelegenheid zijn voor ontspanning en vrije tijd. De meeste kinderen hebben dat gewoon nodig om er 's middags weer tegenaan te kunnen. Met deze visie voor ogen verzorgen wij de tussenschoolse opvang (tso) op basisschool Weremere.
Professionals werken samen met overblijfouders van school. Er zijn verschillende ruimtes, waar de medewerkers de kinderen, ingedeeld in leeftijdsspecifieke groepen, begeleiden tijdens de lunchpauze van de school.

Om 12.00 uur worden de kleuters van groep 1 en 2 opgehaald in hun klas om te gaan eten.
De kinderen van groep 3, 4 en 5 gaan eerst 20 minuten buiten spelen en daarna eten.
De andere kinderen komen zelf naar de tso. Zij spelen na het eten.
Om 13.00 uur eindigt de tso en gaan alle kinderen naar hun klassen terug.
 

De kosten
Wilt u elke week op vaste dagen gebruik maken van tso, dan wordt er een contract met u afgesloten. Voor incidentele tso kunt u een strippenkaart aanschaffen. Voor actuele prijzen verwijzen we naar de website van Baloe: 
www.kinderopvangbaloe.nl

 

Inschrijven
U kunt een inschrijfformulier voor vaste dagen of voor een strippenkaart vinden in het ladekastje van de tso bij de administratie of u kunt er een aanvragen bij Kinderopvang Baloe B.V. of downloaden via de website van Baloe onder het tabje inschrijven.