Aanmelden

Bent u enthousiast geworden over obs Weremere?
Schrijf u dan in voor een rondleiding of neem telefonisch contact (075-6421420) op met onze directeur Marleen Oversteegen om een afspraak te maken voor een informatiegesprek. Tijdens dit informatiegesprek kunt u aangeven wat u verwacht van een school, wordt uitgelegd wat wij belangrijk vinden en kunt u de school in werking zien. Uw kind is natuurlijk ook welkom bij dit gesprek. 

Mocht u uw kind op Weremere willen aanmelden, vul dit aanmeldformulier in en geef het af op school of mail het aan p.elzenga@opspoor.nl.

Is uw kind ingeschreven dan wordt hij/zij opgenomen in onze leerlingenadministratie. Twee maanden voordat uw kind bij ons op school begint, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de leerkracht. De leerkracht legt dan de gang van zaken in de klas uit en u heeft dan de gelegenheid iets te vertellen over uw zoon of dochter. Tijdens dit gesprek worden ook de wenmomenten bepaald.

Ouders aan het woord

"Elke dag worden mijn kinderen en ik vrolijk ontvangen."

"Het is een persoonlijke school. Alle docenten kennen alle leerlingen en hun ouders. Daardoor is de sfeer knus en veilig."