Kinderopvang Baloe

Wij werken samen met kinderopvangorganisatie Baloe die gehuisvest is in hetzelfde gebouw als de school en hier een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-9 jaar aanbiedt. Samen proberen we zoveel mogelijk samenhang te brengen in de overgangsmomenten tussen opvang en school.  We streven samen naar een goede doorlopende lijn op niet alleen cognitief gebied, maar ook op het sociaal-emotionele vlak. Onze samenwerking is door beide partijen vastgelegd in een convenant. Hiermee onderschrijven wij de onderwijskundige en pedagogische visies van beide organisaties. 

Makkelijke overgang naar de basisschool.
Bij de overgang van kinder- of peuteropvang naar school is er een warme overdracht van de pedagogisch medewerkers aan de leerkracht van groep 1 zodat de overgang van uw kind naar groep 1 zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast stemmen wij feesten, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen, met elkaar af. 

Veilige opvang van uw kind voor en na school.
De opvangruimte van de bso heeft de grootte van een leslokaal met daarin onder andere een keuken, een knutselhoek en een zithoek. Kinderen van 4-9 jaar kunnen 's morgens vanaf 7 uur bij de voorschoolse opvang van Baloe terecht. Om kwart over acht gaan de kinderen door een tussendeur de school in naar hun eigen lokaal. Ook na schooltijd is er opvang onder leiding van de medewerkers van Baloe. Wij dragen zorg voor een goede overdracht aan deze medewerkers, zodat u als (werkende) ouder er op kan vertrouwen dat de opvang van uw kind voor of na schooltijd veilig is geregeld.

Meer informatie over de diverse opvangvormen van Baloe en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden, kunt u lezen op de website.

Leerlingen aan het woord

"Ik vind het leuk dat er musicals worden uitgevoerd."

"Soms gaan we ook ergens naar toe en dat is top! In groep 7 en 8 ga je ook op kamp en dat is ook heel erg leuk!"